WerkGoed Bedrijfskleding en PBM's

WerkGoed bedrijfskleding bestaat al 10 jaar en is een enthousiast bedrijf met een klantgerichte insteek. Dat houdt concreet in dat wij van uw prioriteiten onze prioriteit maken. Snelle levering van goede kwaliteit met een, voor u, nog betere prijs en een uitstekende service maakt van WerkGoed uw meest betrouwbare partner op het gebied van werkkleding maar zeker ook op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voor alle vormen van werkzaamheden, weersomstandigheden en overige situaties kunt u bij ons terecht voor Werkhandschoenen, werkschoenen, werklaarzen, oordoppen en alle vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen. Bij WerkGoed is alles mogelijk. Voor vragen of bijzonderheden kunt u altijd contact met ons opnemen. De woorden ‘kan niet’ of ‘onmogelijk’ staan niet in ons woordenboek. WerkGoed wil op elk vlak betreffende werkkleding, bedrukkingen, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen uw partner zijn.

Voor het bedrukken, borduren en ontwerpen van logo’s op de kleding kunnen wij, mede door een grafische achtergrond, u zeer voordelig van goede kwaliteit bedrukkingen voorzien. Doe rustig een aanvraag voor het bedrukken van kleding met het logo van uw bedrijf of service en wij kunnen dit voor u realiseren tot een volledig persoonlijk kledingstuk. voor zowel kleine als grote aantallen kan WerkGoed u een prima prijs bieden.

Otoplastieken of oordoppen die speciaal op maat gemaakt worden kunnen wij ter plaatse aan komen meten. Natuurlijk geldt dit ook voor het aanmeten van werkschoenen of werkkleding. WerkGoed maakt het u op alle vlak zo gemakkelijk mogelijk.

Allicht kunt u ten allen tijde gebruik maken van onze bezorgservice en ook in onze showroom bent u van maandag t/m vrijdag van harte welkom. Openingstijden van 8:30 tot 17:30 uur.

WerkGoed Bedrijfskleding

Ambachtsstraat 1G
3371 XA Hardinxveld-Giessendam

+31 (0)184 70 12 12
info@werkgoed.nl

K.v.K. Rotterdam: 24376072
BTW.nr: NL1281.54.500.B01